ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ LOWER ADVANCED PROFICIENCY
 

Το κέντρο Multilingual σας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ το    
η-Περιοδικό “Ξένες Γλώσσες & Παιδεία” 

Δείτε το VIDEO για την Αποτυχία Lower Proficiency

   

LOWER PROFICIENCY ΑΠΟΤΥΧΙΑΖητήστε το ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Ηλεκτρονικό Περιοδικό “Ξένες Γλώσσες & Παιδεία” και το επίσης ΔΩΡΕΑΝ η-Βιβλίο «Γιατί οι Έλληνες εξεταζόμενοι αποτυγχάνουν στις εξετάσεις LOWER & PROFICIENCY»

Το περιοδικό μας θα φτάνει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στη ηλεκτρονική σας διεύθυνση γεμάτο με χρήσιμες ιδέες διαπαιδαγώγησης για γονείς και εκπαιδευτικούς καθώς και αποτελεσματικές τεχνικές για να επιτύχεις στις εξετάσεις Lower, Advance & Proficiency.

… αλλά έχει κι άλλα!!

Θα λάβετε μαζί με το η-περιοδικό και το επίσης ΔΩΡΕΑΝ η-Βιβλίο «Γιατί οι Έλληνες εξεταζόμενοι αποτυγχάνουν στις εξετάσεις LOWER & PROFICIENCY». Πέντε επίλεκτοι καθηγητές Αγγλικής κι ο Γιώργος Δροσουλάκης δεν «μασούν» τα λόγια τους απαντώντας στις παρακάτω καυτές ερωτήσεις:

  1. Γιατί οι Έλληνες εξεταζόμενοι αποτυγχάνουν παρά τη μακροχρόνια παράδοση για Αγγλομάθεια και διδασκαλία της Αγγλικής στην Ελλάδα;

  2. Οι επανεξεταζόμενοι στο LOWER (F.C.E.), που αποτελούν το 20% του συνολικού αριθμού των διαγωνιζομένων, δεν αποδίδουν καλύτερα από τις προηγούμενες φορές που έδωσαν τις εξετάσεις αυτές. ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ξανά. Γιατί;

  3. Το ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις για το PROFICIENCY (Cambridge University) είναι σταθερό εδώ και χρόνια. Δεν υπερβαίνει το 30% σε σχέση με το 60%-65% για τους εξεταζόμενους εκτός Ελλάδος. Γιατί οι Έλληνες διαγωνιζόμενοι αποτυγχάνουν μαζικά; Ποιος φταίει;

  4. Τι μπορεί να γίνει για να βελτιωθεί η κατάσταση;

Ανακαλύψτε τους πραγματικούς λόγους της μεγάλης αποτυχίας των Ελλήνων στις εξετάσεις LOWER & PROFICIENCY χωρίς «διπλωματικές» απαντήσεις. Η ωμή αλήθεια που δυστυχώς πολλοί μαθητές και γονείς αγνοούν … ή ακόμη χειρότερα ΔΕΝ θέλουν να ξέρουν! 

 

αποτυχία b2 c2

Γράψτε το email σας για να λάβετε το ΔΩΡΕΑΝ ηΒιβλίο:
 
 
 
 

 

Αρχική
 ΔΩΡΕΑΝ η-Βιβλίο
 Μυστικά Επιτυχίας
 Εκμάθηση στις Λέξεις
 Πώς να βοηθήσω το παιδί μου;
 Proficiency Michigan ECPE
 Ποιοι Είμαστε
 14 Λάθη στο Lower
 Τι Λένε για Μας
 Που θα μας βρείτε
 Επικοινωνείστε
 Ρωτήστε το Γιώργο
 Αποτελέσματα Lower Proficiency Michigan ESB Cambridge 2016
 TOEIC
Εξετάσεις TOEIC
Site Map
Lower Cambridge fce

Πήρα το Lower με "Α" ακολουθώντας τη μέθοδο του Γιώργου Δροσουλάκη όπως την περιγράφει στο βιβλίο "Τα 14 ΛΑΘΗ στο Lower"

Εύη ΚατσαράκηPROFICIENCY MICHIGAN ECPE

  Πήρα το Proficiency με τη σωστή καθοδήγηση των καθηγητών στο κέντρο γλωσσών MULTILINGUAL του Γιώργου Δροσουλάκη.

Ευγενία Καλονάκη